Sök Kategorier Info Varukorg Produktjämför (0)
Info Delbetalning

Cykelskor

Om du aldrig testat cykelskor med klossar så kommer du uppleva en mycket stor skillnad. Tack vare att du sitter fast kan du utnyttja rundrampet på ett effektivt sätt. 

Läs mer

Välj underkategori nedan

Mer information om Cykelskor

 

Cykelskor för racercykel

Racercykelskor har en större kloss som kallas för SPD-SL. Sulan är styv för maximal kraftöverföring. Se alla våra cykelskor för landsvägscykel här.

Cykelskor för MTB

Mountainbikeskor har en mindre kloss som kallas för SPD. Dessa skor har en grövre sula anpassad för att du ska kunna springa bitvis. Se alla våra MTB-cykelskor här.

Spinningskor

Spinningskor är anpassade för att användas inomhus. Skorna har en gummerad undersida för att inte skada golvet. De har bra ventilation för att du inte ska bli för varm. Klossarna är av samma typ som sitter på MTB-skor (SPD). Se alla våra spinningskor här.

Cykelskor för cykelpendlare

Fler och fler upptäcker fördelen med att ha ett par rejäla cykelskor vid pendling till och från skola eller arbete. Det blir en fröjd att cykla när fötterna sitter fast i pedalerna. Våra cykelpendlarskor har en design som liknar vanliga träningsskor. Undersidan är gummerad så att du kan gå normalt i dem. Klossarna på dessa skor är SPD så du kan använda dessa skor även till MTB och Spinning. Se alla våra cykelpendlarskor här

Triathloncykelskor

Cykelskor för triathlon är designade för att vara smidiga att ta på och av vid växling. Klossarna är av samma typ som för racercykel (SPD-SL). Se alla våra triathloncykelskor här.