Företagsförsäljning

MaxPuls.se har varit verksamma på Internet sedan år 2000. De allra flesta leveranserna har gått till privatpersoner med vi har också under årens lopp skaffat att oss stor erfarenhet av försäljning till företag. I dessa fall ställs ofta lite andra krav gällande produkter, betalningsvillkor och finansieringslösningar m.m.

På den här sidan har vi samlat information som kan vara bra för dig att känna till om du står inför en upphandling till företagets gymanläggning eller varför inte företagets hälsosatsning i form av en Stegtävling.

Lägre priser vid offertförfrågan

Priserna på webbplatsen inkluderar moms. Vid större upphandlingar gör vi totalofferter som oftast ger betydligt lägre priser än våra ordinarie priser. Vilka rabatter vi kan erbjuda beror på produktgrupper och antal men det lönar sig nästan alltid att fråga efter en företagsoffert.

Betalningsvillkor vid företagsförsäljning

Som företag kan du välja på att betala med kort eller faktura. Vid försäljning mot faktura gör vi en sedvanlig kreditkontroll.

Finanseriering vid företagsförsäljning

I samarbete med Wasa Kredit kan vi erbjuda finansiering i form av leasing. I dessa fall ger vi offert där det tydligt framgår månadskostnad och restvärde för utrustningen. Läs gärna mer på Wasa Kredits hemsida:

Wasa Kredit

Planering och val av produkter till gymanläggning på företag

Vi kan hjälpa dig att planera företagets gymanläggning. Om du förser oss med rumsmått så kan vi hjälpa dig med att ta fram ritningar som visar hur det kan komma att se ut.

Med vår erfarenhet så hjälper vid dig att hitta utrustning i rätt prisklass. Utrustningen ska vara anpassad efter er användningsgrad för att hålla måttet. För billig utrustning kan i längden bli en dyr affär.

Vi tar i dialog med dig fram utrustning som passar ert behov. Frågor som vi bland annat behöver svar på för att hitta rätt nivå är:

* Ungefärlig användningstid per dag eller per vecka

* Antal personer som ska använda utrustningen

* Ungefärlig max användarvikt på personerna som ska använda utrustningen

Träningsmaskiner till företagsgym

Bläddra i vår katalog - Företagsgym

Stegtävling som hälsosatsning på företaget

Förutom att erbjuda utrustning till bra företagspriser så kan vi även erbjuda vår populära Stegtävling till riktigt bra pris. Stegtävlingen är GRATIS upp till 10 deltagare. Därefter gör vi offert på Stegtävling separat eller en totaloffert på Stegtävling och Stegräknare.

Vi startade vår Stegtävling år 2008 och har sedan dess haft full aktivitet med många pågående tävlingar.

Deltagarna är allt från två kompisar som utmanar varandra till större företag där olika avdelningar tävlar mot varandra. 

Exempel på företag som använt vår Stegtävling är:
* HSB
* Jutarumsskolan Halmstad
* Lichron
* Skatteverket
* Småa AB
* St. Jude Medical
* Swedebank
* Essunga kommun 
mfl, mfl.

Läs mer om vår Stegtävling här.

Kläder med företagslogotype

Öka teamkänslan på företaget med logotryck på era träningskläder

Klubbtryck eller en företagslogo på träningskläderna skapar både gemenskap i gruppen och bra reklam.

Så här går det till:
Titta på hemsidan för att hitta plaggen som du vill trycka på. Maila ID:nr på plaggen till carina@maxpuls.se. Bifoga även logotype i högupplöst format eller som EPS. Därefter återkommer vi med offert och korrektur.

Vi kan trycka små eller stora upplagor men tänk på att leveranstiden blir lite längre när vi ska trycka på kläderna. Generell leveranstid på kläder med tryck är 2-3 arbetsveckor.
Kläder med företagslogotype

Referenser

Försvaret, Försäkringskassan, HSB, Ambulanssjukvården är några företag som anlitat oss.

Kontaktperson vid företagsförsäljning

Stegtävling och utrustning till företag: robert@maxpuls.se
Kläder med företagslogoype: carina@maxpuls.se