Sök Kategorier Info Varukorg Produktjämför (0)

Julklappstips 2019 Online

 

I MaxPuls.se sportbutik på nätet hittar du julklappstips och julklappar för träning, hälsa, idrott och sport.

Även i år infaller julafton den 24:e december. Det kan tyckas vara långt till dess men det kan vara bra att vara ute i god tid när du ska handla julklappar på nätet eftersom det är oerhört många julklappar som ska fraktas de sista dagarna innan julafton.

Under julhandeln 2018 som drar igång 15:e november erbjuder vi öppet köp fram till 2019-01-13.

 

Satsa på att handla dina julklappar på nätet så slipper du julstressen.

Vi levererar alltid frakfritt vid order över 500 kr. Annars är fraktkostnaden 69 kr.

I vår webshop online på nätet hittar du ett brett sortiment när det gäller produkter för träning, sport och idrott. Spara tid genom att handla dina julklappar online!

Jullklappstips

Vi har i år delat upp våra julklappstips i olika grupper så att du lättare hitta tips på julklappar till dina nära och kära. Scrolla ner för att se julklappstips till mamma, pappa, syster, bror, flickvän, pojkvän, tjej och kille. 

 

Julklappstips och julklappar till mamma

 

Här hittar du julklappstips på både hårda och mjuka paket till din mamma. Om din mamma gillar träning så har du hittat rätt. Här hittar du julklappar för träning, sport och idrott.

 • Löpartröja som julklapp

  Juklappstips 1 till mamma:
  Gillar din mamma löpning? Ge bort en Löpartröja i julklapp. Här hittar du alla våra löpartröjor till dam.

 • Juklappstips 2 till mamma:
  Gillar din mamma Spinning? Varför inte ge bort ett par spinningskor i julklapp? Här hittar du alla våra spinningskor.

 • Pulsmätare som julklapp

  Juklappstips 3 till mamma:
  Oavsett vilken typ av träning eller idrott som din mamma utövar så har hon alltid nytta av en pulsmätare så satsa på att ge bort en pulsklocka i julklapp till din mamma.

Julklappstips och julklappar till pappa

 

I vår webshop hittar du många produkter som passar utmärkt att ge bort som julklapp till din pappa. Här visar vi tre förslag som vi tycker kan passa bra att ge ge bort i julklapp till din pappa.

 • Cykeldator som julklapp

  Juklappstips 1 till pappa:
  En cykeldator är en utmärkt julklapp till pappa. Med cykeldatorn håller han koll på bland annat hastighet och avverkad sträcka.

 • Nordic Inlines som julklapp

  Juklappstips 2 till pappa:
  Det här julklappstipset till pappa kostar lite mer men vi vill ändå tipsa om detta då vi vet av egen erfarenhet att "nöjdhets-faktorn" är mycket stor på Nordic Inlines. Effektiv och rolig träning, En julklapp som din pappa kommer få stor glädje av.

 • Multi balance trainer som julklapp

  Juklappstips 3 till pappa:
  Med Casall Multi Balance Trainer kan din pappa träna styrketräning hemma på liten yta. Om du satsar på detta styrketräningsredskap som julklapp till din pappa så kommer han säkerligen att uppskatta detta!

Julklappstips och julklappar till syster

 

Att hitta på julklappar till din syster är kanske inte så lätt men här har vi plockat fram tre julklappstips som alla kostar under 500 kr.

 • Yogamatta som julklapp

  Juklappstips 1 till syster:
  En Yogamatta kanske kan passa bra som julklapp till din syster? Mattan fungerar bra som underlag vid olika typer av träning så vi tycker detta är ett bra julklappstips till din syster som gillar träning.

 • Rockring som julklapp

  Juklappstips 2 till syster:
  Rockring är ett roligt och supereffektivt träningsredskap. Din syster har säkert använt en rockring när hon var yngre. Om du ger bort den här rockringen i julklapp så kommer din syster säkert att bli glad!

 • Stegräknare som julklapp

  Juklappstips 3 till syster:
  Om du ger bort den här stegräknaren i julklapp till din syster så kommer hon få full koll på sin dagliga aktivitet. Stegräknaren kan bäras runt halsen eller i byxlinningen.

Julklappstips och julklappar till bror

 

Även våra julklappstips till bror kostar alla under 500 kr så här har du tre förslag på bra julklappar till din bror om han gillar träning och idrott.

 • Cykelbyxor som julklapp

  Juklappstips 1 till bror:
  Med ett par cykelbyxor kan din bror träna spinning inomhus. Det känns långt bort, men cykelbyxorna passar även bra på sommarens cykelträning. Om du satsar på ett par cykelbyxor som julklapp till din bror så kommer han ha nytta av dem länge!

 • Träningstights som julklapp

  Juklappstips 2 till bror:
  Träningstights som kan användas till olika typer av träning såsom löpning och längdskidåkning. En användbar julklapp till din bror!

 • Träningsredskap

  Juklappstips 3 till bror:
  Träningsredskap som enkelt kan användas hemma. Perfekt som komplement till alla sporter så oavsett vilken träning din bror håller på med så är ett träningsredskap ett bra julklappstips till din bror!

Julklappstips och julklappar till flickvän

 

Här har vi tagit fram tre julklappstips som vi tycker passar bra att ge bort till din flickvän.

 • T-shirt som julklapp

  Juklappstips 1 till flickvän:
  Här hittar du alla våra dammodeller av T-shirt's för träning. En t-shirt är alltid användbar så satsa på att ge bort en i julklapp så blir din flickvän säkert glad!

 • Löparjacka som julklapp

  Juklappstips 2 till flickvän:
  En löparjacka är en användbar julklapp till din flickvän. Gillar din flickvän längdskidåkning? Många löparjackor går lika bra att använda till längdskidåkning så ta en titt på vårt julklappstips till flickvän.

 • Motionscykel som julklapp

  Juklappstips 3 till flickvän:
  Med en motionscykel hemma blir det enkelt att träna. Ibland kan det vara svårt att få tid till att gå till gymmet och då är en motionscykel perfekt som julklapp till din flickvän!

Julklappstips och julklappar till pojkvän

 

Brinner din pojkvän för träning? Då har du hittat rätt. Vår nätbutik är fullproppad med produkter för träning. Här har vi samlat några saker som vi tycker lämpar sig bra när du funderar på vad du ska ge din pojkvän i julklapp.

 • Trainer som julklapp

  Juklappstips 1 till pojkvän:
  Gillar din poljkvän cykelträning? Med en Trainer så kan han fortsätta träna även under vinterhalvåret. Här hittar du trainers i olika prisnivåer. Perfekt julklappstips till din pojkvän!

 • Crossfit - högeffektiv träning!

  Juklappstips 2 till pojkvän:
  Crossfit är samlingsnamnet för en träningsform som är högintensiv och effektiv. Här hittar du Crossfit-redskap som gör att din pojkvän slipper åka till gymmet. Kan det bli en bättre julklapp till din pojkvän?

 • Dörrtrapets som julklapp

  Juklappstips 3 till pojkvän:
  Förutom traditionell överkroppsträning kan detta smarta hävräcksredskap användas för t.ex. push-up grepp och som stöd för fötter vid sit-up övning.Om din pojkvän gillar styrketräning, då kommer han uppskatta att få denna dörrtrapets i julklapp!

Julklappstips och julklappar till tjej

 

Bland våra julklappstips till tjejer hittar julklappar i olika prisklasser. Gemensamt är att de passar alla tjejer som gillar träning och idrott.

 • Crosstrainer som julklapp

  Juklappstips 1 till tjejer:
  En Crosstrainer ger allsidig träning för hela kroppen. Maskinen är tyst och fungerar perfekt som träningsmaskin framför TV:n. Har din tjej svårt att hinna med träningen? Då är en Crosstrainer en perfekt julklapp till din tjej!

 • Träningstights som julklapp

  Juklappstips 2 till tjejer:
  Kolla in vårt breda sortiment av träningstights. Här finns många färger att välja bland. Svart klassiskt eller mönstrade, du väljer! Oavsett vilket val du gör så kommer säkert din tjej att bli glad över att få ett par träningstights i julklapp!

 • Yogautrustning som julklapp

  Juklappstips 3 till tjejer:
  Här hittar du alla våra redskap för Yoga och Pilates. Du hittar bland annat gymbollar, Yogamattor och instruktionsvideo för Yogaträning. Plocka ihop ett paket med några produkter så får din tjej en julklapp som hon kommer ha nytta av länge.

Julklappstips och julklappar till kille

 

Har du svårt att hitta på vad du ska ge till din kille i julklapp? Om han gillar träning och idrott så ger vi här tre julklappstips som din kille säkert kommer att uppskatta.

 • Cykelskor som julklapp

  Juklappstips 1 till killar:
  Ett par cykelskor kan säkert bli en uppskattad julklapp till din kille. Ett par cykelskor med SPD-klossar kan användas året om. På vintern till Spinning och på sommaren till MTB eller racer. Ett riktigt användbart julklappstips till din kille!

 • Löpband som julklapp

  Juklappstips 2 till killar:
  Löpträning är en av de effektivaste och mest naturliga träningsformerna som finns. Med ett löpband hemma behöver din kille inte ge sig ut i halka och snö. Din kille och hela familjen kommer säkerligen att uppskatta att få ett löpband i julklapp!

 • Hantlar och Kettlebells som julklapp

  Juklappstips 3 till killar:
  Med hantlar och Kettlebells hemma har din kille alltid nära till redskapen som ger bra styrketräning. Här hittar du alla våra Hantlar och Kettlebells, redskap som passar perfekt som julklapp till din kille!

 

God Jul och gott Nytt år önskar MaxPuls.se!

 

Jullklappstips

 

 

 

 

Fortsätt