Företagsgym - Träningsrum på arbetsplatsen

Att investera i ett företagsgym och utrusta ett träningsrum på arbetsplatsen är något som är positivt både för företaget och personalen.
Genom att uppmuntra och inspirera till en hälsosam livsstil kan företaget minska sjukfrånvaron, förenkla de anställdas vardagspussel och öka trivseln och gemenskapen på arbetsplatsen.
Oavsett hur stort utrymme ni har tillgängligt, erbjuder vi på Maxpuls skräddarsydda lösningar anpassade efter era förutsättningar och behov.
Vi kan hjälpa er hela vägen, från planering och ritning i 3D till leverans, installation och service av levererad gymutrustning.

Prisvärd gymutrustning till personalgym

I begreppet företagsgym innefattar vi gympaket till företag, bostadsrättsföreningar, kommunal verksamhet, idrottsföreningar m.fl.
Kort sagt ett segment av produkter som är anpassade för mer frekvent och tuffare användning.
Vi har genom åren byggt upp en gedigen erfarenhet inom detta segment. Det handlar inte bara om att sälja produkter till lägsta pris. En investering i gymutrustning till företag och organisationer innebär en satsning för en längre tidshorisont så det är viktigt att utrustningen håller måttet men samtidigt är prisvärd.

Val av träningsutrustning till företagsgym

När det gäller val av utrustning så är vi lyhörda och anpassar våra rekommendationer efter kundens användningsgrad. Det innebär att vi rekommenderar produkter utifrån hur frekvent/hårt de kommer att användas.
Det kan t.ex. vara så att löpbandet kommer användas av alla på företaget medans motionscykeln används mest till uppvärmning. Då sätter vi ihop ett paket där löpbandet är rejält dimensionerat medan vi tar en motionscykel i den lägre prisklassen.

Leverans av gymutrustning - En viktig del i kedjan

Träningsutrustningen är ofta skrymmande och väger mycket så det är viktigt att säkerställa korrekt leverans och leveransmottagande. Bara ett löpband kan väga över 150 kg så det kräver planering för att ge smidig leverans.

Vi kan se till att utrustningen levereras på önskad tidpunkt ända in till träningsrummet där den ska installeras.

Installation av gymutrustning till företagsgym

Det är viktigt att gymutrustningen installeras korrekt för att säkerställa problemfri användning under lång tid. Våra installatörer har erfarenhet av installation av träningsutrustning vilket ger dig som kund trygghet i att handla ditt kompletta gym av Maxpuls AB.

Finansiering av träningsutrustning
- Leasing eller hyra

Vi kan i samarbete med Wasa Kredit erbjuda finansiering av gymutrustning. Vanligaste formen av finansiering är leasing men vi kan även erbjuda hyra av träningsutrustning.

Om du vill ha offert inklusive finansieringskostnad så visar vi kostnaderna på ett tydligt sätt. Löptiderna som vi kan erbjuda är 24, 36, 48 eller 60 månader.

Skapa förfrågan - Gymutrustning

Använd formuläret för att göra en förfrågan. Det går även bra att ladda upp inköpsorder eller t.ex. ritning (PDF).

Crosstrainer    Löpband    Motionscykel   
Roddmaskin    Spinningcykel    Stakmaskin   
Multigym    Rack med skivstång    Hantlar   
Gymgolv   
Kontakta mig för att boka onlinemöte för närmare diskussion
Pro
Gympaket 10-15 kvm Pro

Gympaket 10-15 kvm Pro

Spara 12 767kr på paketpriset

Totalpris 99 900kr