Gymutrustning

Hos Maxpuls.se hittar du gymutrustning från många ledande leverantörer. Vi har gymprodukter i olika prisklasser anpassade för olika användningsområden.

Du hittar t.ex. prisvärd gymutrustning för hemmagymmet men även och kanske framförallt gymprodukter i hög kvalitet som klarar frekvent användning i t.ex. personalgymmet på företaget eller träningsrummet i bostadsrättsföreningen. 

Är du ute efter ett paket med gymutrustning? Kontakta oss gärna så sätter vi ihop ett gympaket som är anpassat efter dina behov. 


Underkategorier


Prisvärd gymutrustning för dina behov

Olika användare har olika behov av träningsprodukter. Detta gäller både vilka gymprodukter som man har behov av och i vilken prisnivå / kvalitet som man ska satsa på.
I vårt sortiment finns gymutrustning till ditt hemmagym men även produkter anpassade för användning i personalgymmet eller träningsrummet i bostadsrättsföreningen.
Kontakta oss gärna om du behöver hjälp med att välja utrustning till gym.

Paketpris på gymutrustning

Priserna på vår hemsida är satta efter att de ska köpas en och en. Vi kan ofta erbjuda paketpris om du ska utrusta ett komplett träningsrum eller komplettera ett befintligt träningsrum med flera gymprodukter.
Skicka gärna en lista till oss med produkter som du har tänkt att utrusta ditt träningsrum med. Då kan vi räkna fram ett fördelaktigt paketpris till dig.
Skicka din förfrågan till info@maxpuls.se

Planering vid inköp av gymutrustning

Oavsett om du har tillgång till ett stort eller litet träningsrum så är det alltid bra att börja med att planera utrymmet. Frågor som kan vara bra att ställa sig är:
Vilken funktioner kommer jag använda mest?
Hur mycket utrymme krävs på sidorna av den produkterna som jag planerar att köpa in?
Vi hjälper dig gärna med planeringen av din gymlokal. Skicka en enkel skiss över din lokal och komplettera gärna med några bilder. Vi kan då leverera en planskiss med mått så att du ser gymlokalen ovanifrån och kan därmed enklare se att utrymmet räcker till och att det blir bra ”flow” i lokalen.
Vi levererar även fotorealistisk ritning i 3D vilket ytterligare underlättar ditt val av gymutrustning.

Det finns många leverantörer av gymutrustning. Varför ska du välja Maxpuls.se som gymleverantör?

 • Hos oss får du en personlig kontakt som är lyhörd och som kan hjälpa dig med val av träningsutrustning efter dina behov. Inte för dyrt, inte för billigt. Rätt nivå efter dina behov helt enkelt!
 • Vi har jobbat med träningsprodukter och gymutrustning sedan år 2000 . Detta ger dig en trygghet!
 • Vi samarbetar med ett flertal marknadsledande tillverkare av gymutrustning så vi kan ta godbitarna från respektive tillverkare och sätta ihop ett komplett paket anpassat till dina behov.
 • Om du vill köpa gymutrustning komplett med installation så löser vi det också. Vi kan erbjuda installation av gymutrustning från Skåne i söder till Gästrikland i norr.

Begreppet gymutrustning är ganska brett. Vilka produkter kan man säga ingår i detta?

Med gymutrustning menar vi styrketräningsutrustning till ditt träningsrum. Exempel på detta kan vara:

 • Fria vikter
  Vikter till skivstänger och hantlar. Välj vikter efter ditt behov.

 • Gymgolv
  Många tänker kanske inte på att golvet i träningsrummet är en viktig del för att få den rätta känslan i träningsrummet. Gymgolvet blir ofta lite pricken över i:et som ger ett inspirerande träningsrum. Det underlättar även städning och ger ljuddämpning.

 • Hantlar och hantelställ
  Hantlar är väldigt vanligt förekommande vid val av gymutrustning. Hantlarna finns i vikter från 1 kg upp till över 50 kg. Vi rekommenderar att satsa på ett hantelställ för att ge ordning och reda i träningsrummet. Hantelstället ger även bra överblick för effektiv träning med hantlar.

 • Hävräcken
  Hävräcke är en produkt för att träna chins och pull-upp. Vi har hävräcken som enkelt hängs upp i en dörröppning eller modeller som skruvas fast i vägg.

 • Kettlebells
  En mångsidig och användningsbar gymprodukt är Kettlebell. Med hjälp av den kan du utföra många olika styrkeövningar.

 • Medicinbollar
  Med en medicinboll kan du förbättra styrka, uthållighet, balans och koordination. Medicinbollen kan väljas i olika vikter och kan användas för att utföra olika övningar som involverar hela kroppen och olika muskelgrupper.

 • Styrketräningsrack
  Ett half-rack eller träningsrack ger dig många möjligheter i ditt träningsrum. Med hjälp av ett rack så kan du på ett säkert sätt träna knäböj med skivstång eller bänkpress. Ofta finns även handtag för att kunna träna chins. Genom att välja ett rack med hållare för vikter så sparar du golvutrymme och slipper separat viktställ för dina vikter.

 • Skivstänger och hantelgrepp
  Skivstänger och hantelgrepp finns i finns i olika dimensioner. Vanligast förekommande är 25 eller 50 mm i diameter. Tänk på att välja vikter med hål som passar dimensionen på skivstången / hantelgreppet.

 • Träningsbänkar
  Det är ganska stor variation på priserna på träningsbänkar. Lite förenklat kan man säga att en billig träningsbänk är anpassad för begränsad användnings i hemmamiljö medan de dyrare modellerna har en stabilare konstruktion och är anpassade för frekvent användning i ett företagsym, träningsrum i bostadsrättsförening eller idrottsförening.