Om oss

MaxPuls startades år 2000 som en sportbutik på nätet. Vi brinner för träning och hälsa och känner en stor drivkraft i att få andra att upptäcka hur bra man mår av regelbunden träning.

Till en början var sortimentet enbart inriktat på pulsbaserad träning men har sedan dess förändrats till att idag framför allt vara en leverantör av gymutrustning, träningsmaskiner och träningsredskap till personalgym, företagsgym, BRF-gym och privatpersoner som vill ha träningsprodukter i hög kvalitet.

Om MaxPuls AB

Genom åren har vi byggt upp erfarenhet och kunskap och som gör att vi idag har ett koncept där vi hjälper företag, bostadsrättsföreningar m.fl. med en helhetslösning inkl. rekommendation av produkter, planeringshjälp med 3D ritningar och installation. Allt för att du ska känna dig trygg hela vägen genom köpprocessen!

Vi kan installera gymutrustning från Skåne i söder till Gästrikland i norr.

Kontakta oss gärna om du har några frågor:

MaxPuls AB
Enebymovägen 61
602 12 Norrköping
Tel. 011-12 40 03
E-Post: info@maxpuls.se
Org.nr. 556774-2621

Vårt sortiment

Vi väljer med största omsorg varumärken som ligger i topp när gäller kvalitet och design. Många varor finns på lager för omgående leverans och vissa större träningsmaskiner skickas direkt från underleverantörens lager. Hur leverans av din produkt sker markeras på produktsidan.

Några av våra varumärken:

Assault Fitness
Casall Professional
Finnlo Maximum By Hammer
Hammer
Impulse
Inspire By Hammer
Master Fitness
Titan Life

Vi hjälper dig att hitta gymutrustning som passar ditt användningsområde / användningsgrad

Det är inte helt lätt att välja träningsprodukter och gymutrustning som är anpassade efter dina behov. Man vill inte riskera att köpa in produkter som efter en tid inte håller måttet. Samtidigt så vill man ju såklart inte köpa gymutrustning som är överdimensionerad och onödigt dyr i förhållande till användningsgraden.

Det är här vi kan hjälpa dig!


Vi är lyhörda och duktiga på att hitta produkter som är prisvärda samtidigt som de håller för din användningsgrad.
Det finns ingen anledning att köpa en träningsbänk för 7000 kr om den bara kommer att användas i ett par timmar i veckan. Det finns alternativ med garanti för företagsanvändning för halva priset som ändå håller måttet.

Fråga om offertpris på gymutrustning

Priserna på vår hemsida är satta efter att produkterna ska köpas en och en. Om du planerar att utrusta ditt träningsrum med flera träningsmaskiner och styrketräningsprodukter så rekommenderar vi att du kontaktar oss för att få en offert. Vi kan oftast ge ett bättre paketpris på gymutrustning och träningsmaskiner till ditt träningsrum.
Skicka ett mail till info@maxpuls.se med din förfrågan så återkommer vi med svar inom 24 timmar.

Kostnadsfri planering av ditt träningsrum

För att få ett effektivt och välplanerat träningsrum så rekommenderar vi alltid att utrymmet ritas upp. En planskiss där man ser utrymmet rakt ovanifrån ger en bra överblick över utrymmet. Vi planeringen är det viktigt att planera in utrymme som krävs runt om t.ex. ett multigym för att kunna utnyttja alla träningsmöjligheter. En planskiss över träningsrummet ger en mycket bra överblick.
Förutom en planskiss över utrymmet så levererar vi även fotorealistiska ritningar i 3D vilket ytterligare underlättar och ger möjlighet att tänka sig hur träningsrummet kommer att se ut när det är utrustat med styrketräningsutrustning och träningsmaskiner.
Planering av träningsrum är en tjänst som vi tillhandahåller utan kostnad så maila din förfrågan redan idag till: info@maxpuls.se

Det finns ett antal leverantörer av gymutrustning på den svenska marknaden. Varför ska du då fråga Maxpuls.se?

 1. Vi är lyhörda och duktiga på att hitta produkter i rätt pris-segment. Inte för dyrt och inte för billigt utan rätt produkter till rätt pris.
 2. Vi kan oftast ge ett bra paketpris när du ska utrusta ett träningsrum hemma till företaget eller bostadsrättsföreningen.
 3. Vi hjälper dig att hitta produkter som har garanti för din användningsgrad.
 4. Vi kan leverera en helhetslösning. Allt från planering av träningsrum, offert till installation och service.
 5. Hos oss får du en kontaktperson som hjälper dig hela vägen. Personlig service helt enkelt!

E-handel sedan år 2000 ger erfarenhet och trygghet!

Vi startade vår e-handel redan år 2000. Med vår erfarenhet så kan du känna dig trygg i att handla av oss.

När du handlar för över 500 kr så levererar vi fraktfritt!

 • Trygghet sedan år 2000!
 • Fraktfritt över 500kr
 •  
 • Följ Maxpuls på sociala medier!

  Facebook

  MaxPuls på Facebook

  Instagram

  MaxPuls på Instagram

  Youtube

  MaxPuls på Youtube

  LinkedIn

  MaxPuls på LinkedIn