Inspire By Hammer

Inspire Rack Full Power Cage FPC1

Inspire Full Power Cage FPC1 är ett rejält rack där du kan utföra en mängd olika träningsövningar.

En ny nivå av kvalitet
Full Power Cage, tillverkad av massivt stål och sätter standarden när det gäller kvalitet och prestanda. Upplev en enorm mångfald av träningsmöjligheter och träna i varierande träningspositioner inne i och framför racket. Njut av kvalitativ styrketräning i studiokvalitet på liten träningsyta.
Hantelställ och säkerhetsstänger ger dig den nödvändiga tryggheten och flexibiliteten. De inbyggda hållarna för superbands ger dig möjlighet att öka motståndet och pusha dig till gränsen! Krafttillägg som dip-bars, ett pull-up-system med justerbara handtag, en fäste för battle rope och landmine-träning ger dig en högklassig känsla vid varje träningspass. Med korta eller långa hantelställ är du välutrustad för din träning och kan utföra squats, marklyft och till och med olympisk tyngdlyftning.

Träning med kroppsvikt
Träning med kroppsvikt är det perfekta komplementet till intensiva hantelträningar. Här använder du din egna kroppsvikt för högeffektiva övningar som inte bara bygger muskler utan också förbättrar din explosiva kraft, bålmuskulatur och styrkeuthållighet. Detta görs genom naturliga och funktionella rörelsemönster. Buren ger tillräckligt med utrymme och otaliga möjligheter till variation, så att din träning aldrig blir tråkig. Med pull-up-modulen kan du utföra högeffektiva pull-ups i olika grepp, vilket engagerar olika muskler varje gång.

Obegränsad träning med kroppsvikt
Samtidigt passar systemet också för intensiv träning av magmusklerna med övningar som hängande benlyft eller "toes-to-bar," för att upprätthålla funktionell och synlig magmuskelstyrka. Använd de medföljande dip-bars för både klassiska triceps-dips, breda, bröstbetonade dips och även träning av ryggen med egen kroppsvikt, och dra nytta av ett brett utbud av övningar hemma. Om du inte kan få nog av träning med kroppsvikt, så möjliggör den stabila FPC1 Full Power Cage även gymnastik- och calisthenics-övningar såsom Muscle-Ups, L-Sit, Front-Lever och Back-Lever, L-Sit Pull-Ups och många fler.

Landmine - Avancerad träning med skivstång
Med landmine-fästet har du ännu fler övningsalternativ. Genom att placera en 50 mm skivstång i landmine-fästet och ha en fri ände skapas nya hävstänger som inte kan uppnås med traditionell skivstångsträning. Detta leder till en ännu större aktivering av din bålmuskulatur. Övningar med landmine förbättrar därmed grunden för alla andra styrke- och fitnessövningar och främjar muskeltillväxt och helkroppsstyrka. Landmine-fästet är en av de innovativa funktionerna som är helt exklusiva för en ställning i denna prisklass. Dra nytta av denna träningsmetod från funktionell träning nu också för ditt hemmaträningspass med Power Cage och utför T-Bar Rows, Lumberjack-Squats, Landmine-Thrusters, Meadows-Rows eller Twists för en omfattande skivstångsträning.

Kraftfull Battle-Rope-träning
FPC1 har ett fäste för Battle-Rope-träning. Häng det valfria repet i racket och påbörja mångsidiga övningar för bålstabilitet, ökad uthållighet och en hög kaloriförbränning. Övningar som slams, twists eller circles pressar dig till gränsen och hjälper dig att uppnå din personliga toppform.

Maximal anpassning till din träning
I motsats till många andra gym som bara tillåter en träningsposition erbjuder Full Power Cage flera alternativ för maximal säkerhet under träningen. Om träningen sker framför buren ger de 18-faldigt justerbara hantelställen och extra långa säkerhetsställningen dig stöd och frihet i din träning. Power Cage tillåter dock också hantelställning på baksidan av buren och en träningsposition inuti systemet. De genomgående och flera gånger justerbara säkerhetsstången ger dig stöd tillsammans med stålramen och ger 360 graders säkerhet för krävande lyft.

Din personliga spotter
Genom att använda valfria träningsband kan du individuellt anpassa intensiteten i övningar eller delrörelser. Genom att fästa banden vid stången ger Full Power Cage dig möjlighet att kontrollera belastningen på bästa sätt för optimala träningsresultat. De fyra krokarna på övre ramen kan fungera stödjande om hanteln sänks djupt och banden spänns hårt. På så sätt får du stöd i djupa vinklar, vilket i många fall kan vara en meningsfull komplettering till din träning. Å andra sidan ger krokarna på utsidan nedre delen av buren möjlighet att fästa ett träningsband för extra belastning. Genom den ökade spänningen i bandet koncentreras muskelarbetet i den övre delen av rörelsen och tränar effektivt slutkontraktioner i många övningar.

Tekniska data:

Installationsmått (LxBxH):
155x146x217 cm (utrymme som krävs 180x170x217 cm)

Max kroppsvikt:
150 kg

Max vikt som kan användas:
450 kg

Vikt:
160 kg

Skivstång och vikter ingår ej!

  • 17 490kr
Lagerstatus
Slutsåld - Maila för info
Varumärke: Inspire By Hammer - Se alla 32 produkter
Artikelnummer: 3650
ID-nr 13852

Vi hjälper dig med ritningar till ert träningsrum / gymlokal

Planering är A och O för att få ett funktionellt träningsrum / gymlokal som passar just ert behov och ert utrymme.

Vi hjälper er kostnadsfritt med projektering / planering av träningsrummet / gymlokalen. Skicka en enkel skiss eller beskriv hur utrymmet ser ut så levererar vi ritning som förslag på placering av utrustning.

Vi hjälper dig genom hela processen, från val av utrustning lämpad för er användningsgrad till ritning, leverans, installation och service.

Har du frågor om planering / ritning av träningsrum / gymlokal?

Kontakta oss gärna: info@maxpuls.se

MaxPuls Gymlösningar

Finansiering av gympaket

I samarbete med Wasa Kredit kan vi erbjuda hyra eller leasing av träningsutrustning.

I samband med offertförfrågan tar vi fram kostnad per månad / restvärde för offererad utrustning.

Wasa Kredit

Hyra gymutrustning

Vad är hyra?
Ett hyresavtal upprättas genom att uthyraren köper utrustningen av leverantören och sedan hyr ut utrustningen till hyrestagaren. Att hyra är fördelaktigt när man är intresserad av nyttjandet men inte ägandet av en utrustning. Med ett hyresavtal får hyrestagaren möjlighet till byte av utrustningen alternativt komplettering under pågående hyrestid. Ju längre avtalet löpt, desto större utrymme för uppgradering.

Varför hyra?
Hyra är ett hjälpmedel att fördela kostnaderna över tiden och samtidigt skapa en förmånlig bas för nya framtida investeringar. Genom att hyra binder inte företaget sitt kapital, använder inte sina bankmässiga säkerheter och låser därmed inte upp sitt kreditutrymme.

Hyran är skattemässigt avdragsgill, dvs den dras som en kostnad. Hyran är normalt lika stor under hela avtalstiden, den är därmed lätt att budgetera och kan anpassas till intäkterna. Hyran påverkar endast resultaträkningen då utrustningen inte tas upp som en tillgång i balansräkningen. Budgeteringen och likviditetsplaneringen blir också enkel då hyrestagaren i förväg känner till hyran för hela avtalstiden samt att finansieringen tryggas under hela hyresperioden.

 

Leasing av gymutrustning

Vad är leasing?
Leasing är i grunden en form av långtidshyra, där leasegivaren köper utrustningen och sedan överlåter hela nyttjanderätten till leasetagaren genom ett leasingavtal.

Varför leasing?
Leasing är ett enkelt och förmånligt sätt att anskaffa en utrustning utan att binda kapital eller använda sina bankmässiga säkerheter, företaget låser därmed inte upp sitt kreditutrymme. Den leasade utrustningen utgör säkerheten för finansieringen och ofta krävs inte några kompletterande säkerheter. Leasingtiden, och därmed kostnaden för leasingen, anpassas bl a till utrustningens ekonomiska livslängd, vanligen är leasingtiden 3-5 år.

Leasingavgiften är skattemässigt avdragsgill, dvs den dras som en kostnad. Leasingavgiften är normalt lika stor under hela leasingperioden, den är därmed lätt att budgetera och kan anpassas till intäkterna. Leasingen påverkar endast resultaträkningen då utrustningen inte tas upp som en tillgång i balansräkningen. Budgeteringen och likviditetsplaneringen blir också enkel då leasingtagaren i förväg känner till leasingavgiften för hela leasingtiden samt att finansieringen tryggas under hela leasingperioden.

Månadskostnad och restvärde
Månadskostnaden påverkas av utrustningens restvärde och leasingavtalets längd. Ett högre restvärde och en lång hyrestid ger en lägre månadskostnad - och tvärtom. Leasingen läggs upp så att objektets restvärde motsvarar marknadsvärdet. För att minska glappet, kan en förhöjd första leasingavgift läggas in. Eventuella övervärden vid hyrestidens slut tillfaller givetvis företaget.

Har du frågor om finansiering av träningsutrustning?

Skicka din fråga till: info@maxpuls.se

MaxPuls Gymlösningar

Vi ser till att din gymutrustning levereras  och installeras i dina lokaler.

Det är viktigt att gymutrustningen installeras korrekt för att säkerställa problemfri användning under lång tid. Våra installatörer har erfarenhet av installation av träningsutrustning vilket ger dig som kund trygghet i att handla ditt kompletta gym av MaxPuls AB.

Enligt överenskommelse med dig som kund offererar vi ofta utrustningen inkl. leverans, inbärning, genomgång och bortforsling av emballage.

Träningsutrustningen är ofta skrymmande och väger mycket så det är viktigt att säkerställa korrekt leverans och leveransmottagande. Bara ett löpband kan väga över 150 kg så det kräver planering för att ge smidig leverans.

Har du frågor om installation av träningsutrustning?

Kontakta oss gärna: info@maxpuls.se

MaxPuls Gymlösningar

Serviceavtal som ger dig trygghet

Genom att teckna serviceavtal på levererad utrustning så får du regelbunden genomgång av din träningsutrustning.

Serviceintervallen kan läggas upp på en eller flera gånger per år beroende på användningsgrad och behov.

Med serviceavtal undviker du driftstopp och säkerställer säker användning av utrustningen.

Har du frågor om serviceavtal för träningsutrustning?

Kontakta oss gärna: info@maxpuls.se

MaxPuls Gymlösningar

Månadskostnad för delbetalning

Nedan visas de beräknade kostnaderna för delbetalning över 11 månader för privatpersoner samt leasingkostnaden över 60 månader för företag. Du kan välja att dela upp din betalning över fler perioder, kontakta oss för mer information.

Delbetalning Privatperson

Riverty
Delbetalning 11 mån. 1 646 kr/mån.

Leasing Företag

Wasa Kredit
Leasing 60 mån. 307 kr/mån, restvärde: kr. (Leasingkostnader anges exkl. moms)

Information om ångrat köp och byte


30 dagars ångerrätt

Som konsument har du enligt DAL (lag om distansavtal och avtal utanför affärslokaler) rätt till 14 dagars ångerrätt.

För att du ska känna dig extra trygg när du handlar på Maxpuls.se så erbjuder vi 30 dagars ångerrätt.

Om du vill ångra ditt köp eller byta produkt så kan du via dina sidor registrera returärende.

Att registrera retur- / bytesärende:

  1. Logga in på dina sidor.
  2. Klicka på orderhistorik och på önskad order.
  3. Klicka på vid artikeln som du vill returnera eller byta.
  4. Fyll i returformuläret. Därefter återkommer MaxPuls kundtjänst med vidare information.

Det går även bra att använda Konsumentverkets standardformulär.

Konsumentverkets ångerblankett kan laddas ner och skrivas ut från >> Konsumentverkets hemsida <<


Registrering av ångrat köp eller bytesärende

Genom att logga in på "Mitt konto" kan du registrera ångrat köp eller bytesärende. Registreringen underlättar för oss och påskyndar processen.


Hur går det till att returnera?

Den här produkten klassas som en större produkt. Kontakta kundtjänst, info@maxpuls.se för besked.


Vad kostar returfrakten vid byte eller ångrat köp?

Den här produkten klassas som en större produkt. Kontakta kundtjänst, info@maxpuls.se för besked.


Villkor för ångrat köp eller byte av vara

Som konsument har du rätt att undersöka produktens egenskaper eller funktion. Vi rekommenderar att du öppnar förpackningen försiktigt. Du får inte montera ihop expempelvis Löpband eller Crosstrainer.

I vissa fall är produkten inplastad (sk. blisterförpackning) i dessa fall krävs att originalförpackningen skärs upp med kniv. Tänk på att skada förpackningen i minsta möjliga mån.

Returavdrag kan göras om vi anser att returnerad produkt är hanterad i större omfattning än som varit nödvändigt för att fastställa dess egenskaper eller funktion. Detta bedöms från fall till fall.


Återbetalning vid ångrat köp

Vid retur på grund av ångrat köp återbetalar vi hela ordersumman förutsatt att varan är oanvänd och i nyskick. Avdrag görs för returfrakt.

Återbetalning vid ångrat köp sker när vi har fått tillbaka produkten, undersökt den och godkänt returen.

Vid retur på grund av reklamation återbetalar vi hela ordersumman.

Om du betalat varan med kort återbetalas pengarna till ditt kort. Om du betalade varan med faktura måste du meddela bank, clearingnummer och bankkonto ditt du vill att återbetalning ska ske.

Vid ångrat köp och betalning mot faktura måste alltid fakturan betalas i sin helhet innan återbetalning sker. (Avdrag vid fakturabetalning får inte göras för returnerade varor. Återbetalning sker när returen är godkänd).