Zwift trainer - Tips vid köp av trainer online på nätet

Gilla vår sida på Facebook och erhåll 5% RABATT!

Gå till vår Facebooksida, Gilla vår sida, Klicka på fliken Erbjudanden för att erhålla koden som ger dig 5% rabatt på Kickr och Kickr Core.

https://www.facebook.com/maxpulsab

Zwift trainer - Tips vid köp av trainer online på nätet

Zwift Trainer - Din bästa cykelkompis på vintern?

Att hålla igång cykelträningen året om är en utmaning för oss som bor på den norra delen av jordklotet. Att cykla ute året om är oftast inte möjligt eftersom det nästan alltid kommer en riktigt kall period på vintern. 

Alternativet är att cykla inomhus på motionscykel, spinningcykel eller trainer. 

Fördelen med att ha en trainer hemma är att du slipper ge dig iväg till spinningsalen för att träna. En annan fördel är att du använder din cykel som du kör med på sommaren så din sittställning blir densamma året om. 

Men kan verkligen trainern bli din bästa cykelkompis under vinterhalvåret – det känns ju så tråkigt?

Trainermarknaden har utvecklats väldigt mycket de senaste åren. Inte minst i och med Zwift som kommit att mer eller mindre revolutionera träningen med trainer. Helt plötsligt är det kul, spännande och mycket motiverande att träna inomhus på trainer.

Hur fungerar Zwift till trainern?

Zwift är en mjukvara som finns till smartphone, surfplatta, dator eller t.ex. Apple-TV. 

När du tränar färdas du fram på olika banor som du ser på skärmen. När du kommer till en uppförsbacke justeras motståndet så att det går tyngre och på motsvarande sätt, lättare när du kör nedför.

Om du lägger dig på rulle eller i en grupp av cyklister så blir det precis som när du kör ute, lägre motstånd. När du kör med Zwift så kör du i realtid bland andra cyklister som också använder Zwift. Du kämpar mot de andra cyklisterna och vi kan lova att "hornen växer". 

För dig som är bekant med Strava så finns ytterligare en rolig och inspirerande finess i Zwift. På de olika banorna så finns segment där tidtagning sker. Detta ger såklart inspiration till att köra hårdare. Nu ska jag slå min bästa tid, eller varför inte slå min träningskompis som jag brukar träna med ute på sommaren. 

Här kan du läsa mer om hur Zwift fungerar:
http://zwiftguiden.se/

Vilken typ av trainer behöver jag för att kunna träna med Zwift?

För att kunna träna med Zwift behöver du en Smart Trainer som är anpassad för detta. Anslutning sker med Bluetooth smart eller ANT+

Modellerna som vi säljer mest av och som har varit marknadsledande många år är Wahoo Fitness Kickr.

Här kan du se alla produkter i Kickr-serien:
https://www.maxpuls.se/index.php?route=product/search&search=Kickr

Wahoo Fitness Kickr

Wahoo Fitness Kickr

Wahoo Fitness Kickr Core

Wahoo Fitness Kickr Core

Spännande tillbehör till Wahoo Fitness Kickr

Till Wahoo Kickr finns flera spännande tillbehör:

Wahoo Kickr Climb
Med Climb blir det ännu mer verklighetstroget att köra på trainern. När du kommer fram till en backe så lyfts framdelen på cykeln så att känslan blir som att köra ute uppför en backe. 

Wahoo Kickr Headwind
KICKR Headwind justerar sitt motstånd för att optimera kylning baserat på intensiteten av din träning. Ju tuffare du tränar, desto kyligare blir det.      

Wahoo Kickr Desk
Wahoo Fitness-datorhållare kan användas som inomhuscykelbord med din Kickr. Bordet har hållare för surfplatta och smarttelefonstativ och inbyggda hål för att ansluta all din datorteknik.

Wahoo Kickr Climb

Wahoo Kickr Climb

Wahoo Kickr Headwind

Wahoo Kickr Headwind

Wahoo Kickr Desk

Wahoo Kickr Desk

Här kan du köpa din Zwift trainer fraktfritt online

>>> Här kan du köpa din Zwift trainer online med fri frakt <<<